Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Želejas torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiens
  • 200 g sviets
  • 5 olas
  • 1 glāze ievārījums (ieteicams skābāks)
  • 400 g želejas konfektes (dzeltenās)
  • 50 g želantīns
  • Nedaudz sulu un kompota augļus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Želantīnu uzbriedina 2 gl. ūdens (apm. 40 min.)
  2. kārta: 5 olas dzeltenumus samaisa ar sviestu, pakāpeniski liek klāt biezpienu un sagrieztas želejas konfektes un visu laiku maisa. Uzbriedināto želantīnu uzsilda-1 gl. no želantīna ielej šajā masā un samaisa. ½ no masas liek tortes formā un dzesē (apm. 10-15 min.)
  3. kārta:Atlikušajai masai pievieno apm. 2-3ēdamk. kakao pulveri samaisītu ar cukuru un visu samaisa un liek 1. kārtai virsū un dzesē.
  4. kārta: Litra burkā puto 5 olu baltumus ar 1 gl. ievārījuma un¾ glāzes izkausēta želantīna, puto kamēr apmēram burka ir pilna. Lej 2. kārtai virsū un dzesē.
  5. kārta: Augļus kārto uz 3. kārtas un pārlej ar kādu sulu, kurai pievienots atlikušais izkausētais želantīns.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas