Baltmaizes pudiņš ar rozīnēm

Sastāvdaļas

  • 1 kg baltmaizes
  • 1 glāze piena
  • 2 olas
  • 100 g rozīņu
  • 100 g cukura
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāra pienu ar sviestu, atdzesē, pievieno olas, kanēli, sarīvētu citrona miziņu, nomazgātas rozīnes un baltmaizes mīkstumu. Maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Liek ar sviestu ieziestā formā vai plātī. Cep, līdz pudiņš pārklājas ar zeltaini brūnu garoziņu, atdzesē un sagriež kvadrātveida gabaliņos.
  2. Pudiņu var pasniegt ar dzērveņu vai aprikozu mērci, ar putukrējumu kā desertu pusdienās vai ar glāzi piena brokastīs. Baltmaizes pudiņu var pidāvāt arī pie karstajiem dzērieniem-pie kafijas, tējas, kakao un šokolādes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi