Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Nūdeļu sacepums ar tomātu mērci

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g nūdeļu
  • 1 sīpols
  • Sviests
  • 250 g svaigu vai konservētu tomātu
  • 4 tējk. tomātu biezeņa
  • 0.5 tējk. sausā buljona
  • Pa naža galam bazilika un timiāna
  • Sāls, cukurs, pipari
  • 20 g rīvēta siera
  • Pētersīļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nūdeles novāra sālsūdenī, ātri noskalo aukstā ūdenī un notecina. Pa to laiku pannā izkausē nedaudz sviesta un apcep sīki sagrieztu sīpolu. Pievieno sasmalcinātus tomātus un tomātu biezeni. Karsē tik ilgi, līdz veidojas pabieza mērce. Pievieno sauso buljonu un garšvielas. Nūdeles saliek ugunsdrošā traukā, pārlej ar mērci un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bezalkoholiskais mohito

Bezalkoholiskais mohito

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas