Nūdeļu sacepums ar tomātu mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g nūdeļu
  • 1 sīpols
  • Sviests
  • 250 g svaigu vai konservētu tomātu
  • 4 tējk. tomātu biezeņa
  • 0.5 tējk. sausā buljona
  • Pa naža galam bazilika un timiāna
  • Sāls, cukurs, pipari
  • 20 g rīvēta siera
  • Pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. Nūdeles novāra sālsūdenī, ātri noskalo aukstā ūdenī un notecina. Pa to laiku pannā izkausē nedaudz sviesta un apcep sīki sagrieztu sīpolu. Pievieno sasmalcinātus tomātus un tomātu biezeni. Karsē tik ilgi, līdz veidojas pabieza mērce. Pievieno sauso buljonu un garšvielas. Nūdeles saliek ugunsdrošā traukā, pārlej ar mērci un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni