Laša steiks ar bekonu un mozzarella

Sastāvdaļas

  • 1.5 laša steiks 1,5 cm biezs ar vēdera caurumu
  • 1 gara šķēle auksti kūpināts cūkas vēders (bacon)
  • 1 šķēle mozzarella
  • 2 ļoti plānas šķēlītes ķiploks
  • 1 tomāta šķēle
  • 1 zariņš rozmarīns (vai kaltēts rozmarīns un koka irbulītis)
  • Svaigi malti pipari un sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Izklāj bekona šķēli, virsū uzliek laša steiku, tā lai šķēle būtu vēdera dobumam pa vidu un tā ietu no viena laša sānu uz otru. Sķelei jābūt tik garai, lai ar to varētu virs steika vēl salikt kopa ar nelielu pārklājumu.
  2. Vēdera dobumā liek mozzarellas šķēli, tomāta šķēli, ķiploku.
  3. Bekona šķēli steika virspusē saliek kopā un sasprauž ar rozmarīna zariņu. (vai uzkaisa rozmarīnu un sasprauž ar koka irbulīti).
  4. Lasi pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem, liek karstā cepeškrāsnī.
  5. Mozzarella un tomāts var suloties, tāpēc var cepeškrāsnij būvēt sokojošu konstrukciju: uz/virs pannas liek restes, uz restēm cepamo papīru vai ietaukotu alumīnija foliju tā lai sula var satecēt pannā... Uz restēm pa taisno lasi likt nevar, jo mozzarella notecēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi