Biezpiena deserts ar piparkūkām

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 400 g persiku vai aprikožu jogurta
  • 20 g želantīna
  • 150 g piparkūku

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu sajauc ar jogurtu, saberztām piparkūkām un visu uzputo. Ja vēlas saldāku var pievienot nedaudz aprikožu ievārijuma. Pievieno sagatavotu želantīnu un sastindzina. Kā piedevas izmanto dzērvenes un citus augļus un ogas pēc vēlēšanās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi