Auzu pārslu zupa ar augļiem

Sastāvdaļas

  • ½ l ūdens
  • 2 ēdk auzu pārslas
  • 200 g svaigi vai 100g žāvēti augļi
  • ½ l piens
  • 1 tējk sviesta
  • Sāls un cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ūdeni liek vārītie auzu pārslas.Vārīt vajag iz lēnas uguns.Kad pārslas jau mīksatas (apm.pēc 15-20 min),pielej pienu,pievieno cukuru un sāli.Zupai pievieno sviestu un sagatavotos augļus vai ogas.
  2. *ja rozīnes,tad tās nomazgā,noskalo ar verdošu ūdeni,pasautē kādas minūtes 5-10 mazā ūdens daudzumāar cukura piedevu.
  3. *Ābolus vai plūmes(uu citus žāvētus augļus) arī nomazgā,sīrupā izsautē.Sagatavotos augļus pielej gatavai zupai kopā ar sīropu,kurā tie bija sautēti.
  4. *ja svaigi āboli ,tad tos nomizo,sagriež šķēlītēs vai var arī sarīvēt uz rupjās rīves(skaidās),viegli apvāra cukur sīrupā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi