Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
12
Jaunākie Vecākie
E
Elina Abika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izdevās debešķīgi! Nekas neizpūda. Olu neliku. Cepumi mutē kūst! Iesaku pirms cepumu veidošanas mīklu ielikt uz brītiņu saldētavā. Ņemt pa gabaliņam, formēt. Un būs perfekti! Cepu ~15 min 180C. Galvenais neapbrūnināt, citādi rūgtums.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Receptei trūkst ola! Bez tās izplūst pa visu pannu cepumi,bet ar olu sanāk kā tiem jābūt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mētra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
var pielikt arī sezama sēkliņas un bišķi cepamo pulveri. Ja izplūst ir pielikts par maz miltu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kitija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cepumi vienkārši dievīgi:) sanāca viss kā vajag, nekas neizplūda un nesadrupa :) paldies autorei :*
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zaķītis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai čilli piparu pulveris obligāti jāpieveno?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna Jakone
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Esmu dzirdējusi,lai cepumi neizplūstu pirms cepšanas mīkla uz brīdi jāieliek ledusskapī ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
rasa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man ļoti garšo cepumi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
ILona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ātri un ņamīgi!!!! pievienojām HMELI-SUNELI un sviestu liku mazāk...ņam-ņam...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nomade
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Darīju, kā receptē teikts. Pilnīgi visi cepumi izplūda. Atdzisuši sabirza sīkos gabaliņos. Otrreiz pie mīklas tomēr pieliku olu, un viss kā nākas.
Var apsmērēt ar olu un apbērt ar ķimenēm.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mOBSCENE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
arii man cepumi uz plātes izplūda...kaut gan arī...piebēru vairāk miltus.
redzees kaadi buus kad atdzisiis
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Natalija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīgi, tikai izmantoju Dzintars sieru, maigāki cepumi sanāk :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, sanāca bezgala gardi. Lai gan domāju jābūt pilnīgai nejēgai lai sabojātu siera debešķīgo garšu. Tiesa gan mani radziņi cepeškrāsnī pārvērtās par tādiem plakaniem platiem pusmēnešiem, lai gan likās ka miltus pieliku krietni vairāk kā paredzēts receptē.
Čili vietā liku Kajenas piparus, bet laikam par maz, asumiņu nesajutu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes