Komentāri
12
Jaunākie
Vecākie
Izdevās debešķīgi! Nekas neizpūda. Olu neliku. Cepumi mutē kūst! Iesaku pirms cepumu veidošanas mīklu ielikt uz brītiņu saldētavā. Ņemt pa gabaliņam, formēt. Un būs perfekti! Cepu ~15 min 180C. Galvenais neapbrūnināt, citādi rūgtums.
Vērtējums
Atbildēt
Receptei trūkst ola! Bez tās izplūst pa visu pannu cepumi,bet ar olu sanāk kā tiem jābūt.
Vērtējums
Atbildēt
var pielikt arī sezama sēkliņas un bišķi cepamo pulveri. Ja izplūst ir pielikts par maz miltu.
Vērtējums
Atbildēt
cepumi vienkārši dievīgi:) sanāca viss kā vajag, nekas neizplūda un nesadrupa :) paldies autorei :*
Vērtējums
Atbildēt
Vai čilli piparu pulveris obligāti jāpieveno?
Vērtējums
Atbildēt
Esmu dzirdējusi,lai cepumi neizplūstu pirms cepšanas mīkla uz brīdi jāieliek ledusskapī ;)
Vērtējums
Atbildēt
man ļoti garšo cepumi
Vērtējums
Atbildēt
ātri un ņamīgi!!!! pievienojām HMELI-SUNELI un sviestu liku mazāk...ņam-ņam...
Vērtējums
Atbildēt
Darīju, kā receptē teikts. Pilnīgi visi cepumi izplūda. Atdzisuši sabirza sīkos gabaliņos. Otrreiz pie mīklas tomēr pieliku olu, un viss kā nākas.
Var apsmērēt ar olu un apbērt ar ķimenēm.
Var apsmērēt ar olu un apbērt ar ķimenēm.
Vērtējums
Atbildēt
arii man cepumi uz plātes izplūda...kaut gan arī...piebēru vairāk miltus.
redzees kaadi buus kad atdzisiis
redzees kaadi buus kad atdzisiis
Vērtējums
Atbildēt
ļoti garšīgi, tikai izmantoju Dzintars sieru, maigāki cepumi sanāk :)
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti, sanāca bezgala gardi. Lai gan domāju jābūt pilnīgai nejēgai lai sabojātu siera debešķīgo garšu. Tiesa gan mani radziņi cepeškrāsnī pārvērtās par tādiem plakaniem platiem pusmēnešiem, lai gan likās ka miltus pieliku krietni vairāk kā paredzēts receptē.
Čili vietā liku Kajenas piparus, bet laikam par maz, asumiņu nesajutu.
Čili vietā liku Kajenas piparus, bet laikam par maz, asumiņu nesajutu.
Vērtējums
Atbildēt