Karstā tomātu krēmzupa ar baziliku

5 1
Karstā tomātu krēmzupa ar baziliku
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1 savā sulā konservēts tomāts (var ņemt arī parastu tomātu, tikai vispirms jāatbrīvo no miziņas)
  • 1/2 glāze/s tomātu sulas (arī pēc izvēles - var ņemt to sulu, kurā glabājies tomāts, vai arī paku sulu)
  • 2 ēd. k. saldā krējuma
  • 1 šķipsna/s kaltēta bazilika (liela)
  • Kriksis smaltu melno piparu
  • Nedaudz sāls

Pagatavošana

10 min.
  1. Visas šīs sastāvdaļas liek blenderī, kuļ vienu minūti.
  2. Blendera saturu lej mazā katliņā un silda, līdz zupa sāk mest burbuļus
  3. Lej šķīvī, rotā ar svaiga bazilika lapiņu.

    Labu apetīti!
    Lej šķīvī, rotā ar svaiga bazilika lapiņu.

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Sendija 2011. gada 14. februāris 16:47
Zupiņa sanāk vienkārši debešķīga. :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas