Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Karstā tomātu krēmzupa ar baziliku

Karstā tomātu krēmzupa ar baziliku

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 savā sulā konservēts tomāts (var ņemt arī parastu tomātu, tikai vispirms jāatbrīvo no miziņas)
  • 1/2 glāze/s tomātu sulas (arī pēc izvēles - var ņemt to sulu, kurā glabājies tomāts, vai arī paku sulu)
  • 2 ēd. k. saldā krējuma
  • 1 šķipsna/s kaltēta bazilika (liela)
  • Kriksis smaltu melno piparu
  • Nedaudz sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Visas šīs sastāvdaļas liek blenderī, kuļ vienu minūti.
  2. Blendera saturu lej mazā katliņā un silda, līdz zupa sāk mest burbuļus
  3. Lej šķīvī, rotā ar svaiga bazilika lapiņu.

    Labu apetīti!
    Lej šķīvī, rotā ar svaiga bazilika lapiņu.

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas