Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu sautējums

2005. gada 21. aprīlis
Foto: Ilma Hermansone
Pagatavošana
1 min
1. Pagatavojiet buljonu no burkāna, selerijas, lociņiem, pētersīļiem, puķukāpostiem, brokoļiem, sīpola, tomāta un garšvielām - krustnagliņu, lauru lapu, ķiploku, pipariem, sāli un muskatriekstu. Sīpolus notīriet, sagrieziet kubiņos. Papriku pārgrieziet uz pusēm, izņemiet serdes un sēkliņas, sagrieziet vienāda izmēra rombiņos. Sakarsējiet pannā olīveļļu, tajā apcepiet sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini. Pēc tam pievienojiet papriku rombiņus un nedaudz tos apcepiet kopā ar sīpoliem. Dārzeņiem pievienojiet garšvielas, pārlejiet ar sakņu buljonu. Sautējiet dārzeņus tā, lai tie neizšķīstu, sautēšanas beigās pievienojiet zaļumus.
Uz augšu