Zemeņu marināde austrumu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 kg zemeņu
  • 3 lieli sīpoli
  • 1 liels gabals žāvēta ingvera
  • 3 ēd.karotes sinepju sēklas
  • 4 ēd.karotes veselu koriandru
  • 2 sarkanie pipari
  • 100 gr rozīņu
  • 200 gr cukura
  • 200 gr etiķa

Pagatavošana

40 min.
  1. Nebrīnieties,bet zemenes ar skaisto,sarkano krāsu,reibinošo smaržu un atspirdzinošo garšu ir ļoti piemērotas,lai no tām izvārītu vircotu marinādi!Tā pēc manām domām ir piemērota visiem grillētajiem ēdieniem.
  2. notīra zemenes,sīki sagriež piparus,rupji-sīpolus.katliņā kārtām liek zemenes,sīpolus,garšvielas,rozīnes un cukuru.pārlej etiķi,ļauj uzvārīties.turpina vārīt uz lēnas uguns apm.30 min.(sīpoliem jābūt mīkstiem,bet ne izjukušiem)salej tīrās,karstās burkās un uzreiz aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi