Kalvadosa pastēte

Sastāvdaļas

  • 600 gr vistu akniņas
  • 100 gr rozīņu
  • 120 gr portera vai cita alus
  • 2 lieli sīpoli
  • 1 ēd.karote sviesta
  • 3 ēd.karotes kalvadosa
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ tējk.melno piparu
  • 1 tējk.timiāna

Pagatavošana

1 min.
  1. rozīnēm uzlej porteri,ļauj diennakti nostāvēties.uz lēnas uguns sviestā apcep šķēlītēs sagrieztus sīpolus.pēc tam tos izņem no pannas un tajā pašā svīestā apcep akniņas(tām iekšpusē jābūt rozīgām)uzlej 2ēd.karotes kalvadosa,ļauj iesūkties,uzkaisa garšvielas.samaļ sīpolus un aknas,pēc garšas pievieno sāli,piparus.iemaisa rozīnes un 1 ēd.karoti kalvadosa.liek pastēti traukā un uz diennakti noliek vēsumā.pasniedz uz salātu lapas vai maizes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi