Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kalvadosa pastēte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 gr vistu akniņas
  • 100 gr rozīņu
  • 120 gr portera vai cita alus
  • 2 lieli sīpoli
  • 1 ēd.karote sviesta
  • 3 ēd.karotes kalvadosa
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ tējk.melno piparu
  • 1 tējk.timiāna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. rozīnēm uzlej porteri,ļauj diennakti nostāvēties.uz lēnas uguns sviestā apcep šķēlītēs sagrieztus sīpolus.pēc tam tos izņem no pannas un tajā pašā svīestā apcep akniņas(tām iekšpusē jābūt rozīgām)uzlej 2ēd.karotes kalvadosa,ļauj iesūkties,uzkaisa garšvielas.samaļ sīpolus un aknas,pēc garšas pievieno sāli,piparus.iemaisa rozīnes un 1 ēd.karoti kalvadosa.liek pastēti traukā un uz diennakti noliek vēsumā.pasniedz uz salātu lapas vai maizes.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas