Anšovu mērce

Sastāvdaļas

  • 3 šķēles baltmaizes
  • 3 ēd.karotes piena
  • 100 gr sālītu anšovu
  • 2 saberztas ķiploku daiviņas
  • 120 gr olīveļļas
  • 1 tējkarote maltu melno piparu

Pagatavošana

15 min.
  1. nogriež baltmaizei garozu,uzlej pienu,saspaida ar dakšiņu.pieliek rūpīgi notecinātas zivis,visu samīca viendabīgā masā.pievieno ķiplokus un eļļu,pēc garšas pieliek piparus.nepārtraukti maisot,uz lēnas uguns mērci sasilda.(sildot eļļa un zivju masa var nedaudz noslāņoties)pasniedz siltu.
  2. šī mērce lieliski garšo ar-redīsiem,burkāniem,papriku,selerijām,svaigiem šampinjoniem,tomātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi