Rīsiņēdiens

2006. gada 11. janvāris
Foto: saules meita
Pagatavošana
1 min
1. uzvāra rīsus. kamēr tie vārās, sarīvē sieru. uzsilda pannu, uzlej eļļu un liek cepties sīki sagrieztu desu vai cīsiņus (tos var arī ne pārāk sīki). apbrūnina un tad pievieno no apvalciņiem izņemtos rīsus. visu nedaudz apcep (labāk likt uz mazas liesmas + pannai virsū vāks), pievieno garšvielas pēc vēlmes un iespējām. tad pievieno sarīvēto sieru un visu masu kārtīgi samaisa.
2. kad ēdiens izskataas daudzmaz gatavs (tjip nav piededzis..:D), tad to liek uz šķīvja un klāt var pievienot ketčupu, majonēzi vai arī ēst tāpat.
3. Labu apetīti!! :)
Uz augšu