Rīsiņēdiens

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 cilvēkiem
  • 2 paciņas rīsu
  • Žāvētas desas gabaliņš vai pāris cīsiņi
  • Siers (var būt ne pirmā svaiguma)
  • Rapšu eļļa
  • Baziliks, oregāns u.c. jaukas garšvieliņas
  • Ketčups un/vai majonēze

Pagatavošana

1 min.
  1. uzvāra rīsus. kamēr tie vārās, sarīvē sieru. uzsilda pannu, uzlej eļļu un liek cepties sīki sagrieztu desu vai cīsiņus (tos var arī ne pārāk sīki). apbrūnina un tad pievieno no apvalciņiem izņemtos rīsus. visu nedaudz apcep (labāk likt uz mazas liesmas + pannai virsū vāks), pievieno garšvielas pēc vēlmes un iespējām. tad pievieno sarīvēto sieru un visu masu kārtīgi samaisa.
  2. kad ēdiens izskataas daudzmaz gatavs (tjip nav piededzis..:D), tad to liek uz šķīvja un klāt var pievienot ketčupu, majonēzi vai arī ēst tāpat.
  3. Labu apetīti!! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni