Žiljēns - kalmāru paslēpes kartupeļu biezenī

Sastāvdaļas

  • 180 g kartupeļu biezeņa (iepriekš sagatavota)
  • 50 g žāvēta kalmāra
  • 50 g austersēņu
  • Ēdamkaroti majonēzes
  • Kārtīga ēdamkarote skābā krējuma
  • Garšvielas, der dilles
  • Zaļumi, vai julienne (Fr) dekorēšanai

Pagatavošana

5 min.
  1. 180g kartupeļu biezeņa (iepriekš sagatavota) jāizrullē uz eļļā ieziesta papīra un jāatdzesē.
  2. 50g žāvēta kalmāra sagriež karpačio cienīgās sloksnītēs un ja vēlamies pasmalcina 1,5 cm garumā arī šķērsvirzienā
  3. sīki sasmalcina 50g austersēņu
  4. Kalmāru un sēnes samaisa ar ēdamkaroti majonēzes, kurai pevienota kāda kārtīga ēdamkarote skābā krējuma. Pievieno garšvielas, es tās vienmēr kombinēju katreiz savādākas, bet neaizmirstiet, ka ēdienu dekorēsiet ar zaļumiem vai "julienne".
  5. Maisījumu ievieto bļodiņa un uzklāj kartupeļu biezeņa vāciņu. silda mikroviļņu krāsnī kādas 3 minūtes vienlaikus izmantojot grilēšanu. Labi garšos kopā ar biezpienu. Variet palutināt savus paziņas baudot to ar Erben Trocken Rivaner, vai spirdzinošu rislingu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi