Gaļas bumbiņas brūkleņu mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 100 g attīrītu ciedru riekstu
  • 1 pudele brūkleņu mērces
  • 200 g tomātu mērces

Pagatavošana

40 min.
  1. Samīca malto gaļu kopā ar riekstiem. Veido bumbiņas un cep uz sakarsētas pannas. Kastrolītī liek brūkleņu mērci un samaisa to kopā ar tomātu mērci. Liek uz ugun, lai uzmet pirmos burbūļus, tad slēdz ārā. Mērcē liek saceptās bumbiņas. Var ēst gan siltas, gan arī aukstas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi