Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Gaļas bumbiņas brūkleņu mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 100 g attīrītu ciedru riekstu
  • 1 pudele brūkleņu mērces
  • 200 g tomātu mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Samīca malto gaļu kopā ar riekstiem. Veido bumbiņas un cep uz sakarsētas pannas. Kastrolītī liek brūkleņu mērci un samaisa to kopā ar tomātu mērci. Liek uz ugun, lai uzmet pirmos burbūļus, tad slēdz ārā. Mērcē liek saceptās bumbiņas. Var ēst gan siltas, gan arī aukstas.
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas