Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 3 olas
  • 75 g skābā krējuma
  • 200 g kviešu miltu
  • 1 tējk. sodas
  • Vaniļa
  • 200 g ābolu
  • 50 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu ar cukuru, vaniļu puto, pieliek pa vienam olu dzeltenumam un puto, līdz izkusis. Saputotai masai pievieno skābo krējumu, ar sodu sajauktus un izsijātus kviešu miltus, iecilā saputotus olas baltumus. Mīklu liek ar sviestu izziestā un ar miltiem izkaisītā veidnē, nolīdzina un virsu pārklāj ar nomizotiem, iecukurotiem āboliem vai ogām. Cep vidējā siltumā 25-30 minūtes. Tad no veidnes izņem un atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru! LABU APETĪTI!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas