Rūgušpiena rausis

Sastāvdaļas

  • ½ l kefīra
  • 1 ½ gl cukura
  • 1 tējk cepamā pulvera vai 1 tējk sodas
  • 4 gl miltu
  • 1 gl ogu vai sagrieztu augļu
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas minētās sastāvdaļas sajaukt un atstāt uz 30 min,lai uzbriest.
  2. Liek veidnē masu un pārkaisa ar kanēli.
  3. Cep 40 min 180' grādos!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi