Pildītas olas

Sastāvdaļas

  • 1 -2 olas
  • 10 g sviesta vai sk. krējuma
  • 3 ķilavas
  • Garšvielas
  • Zaļumi
  • Etiķis
  • Sinepes

Pagatavošana

25 min.
  1. Olas novāra, nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem olas dzeltenumu.Dzeltenumu sajauc ar sk. krējumu vai sviestu, sāli, etiķi, sinepēm pēc garšas.Tad masu liek tukšajos olu baltumos.Pa virsu liek ķilavas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi