Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena cepumi ar kanēli un cukuru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gr. biezpiena,200.gr. margarīna, 2 gl. milti. Mazliet sāls, 1.tēj.k. zodā un 1.ēdam.k. citrona sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Biespienu samaļ vai sasmalcina un saberž ar margarīnu, pievieno klāt sāli un daļu miltus, pieliek klāt zodā kurš sajaukts ar citrona sulu un atlikušos miltus. Visu kārtīgi samīca līzd mīkla veļas pikucī. Nodiek uz 30 min. mīklai atpūsties. Tad izdulē 5 mm biezumā un sagriež strēmelītēs. Virsu iemērc cukurā kurš sajaukts ar kanēli. Cep 220C 14-16 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas