Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 160 g liellopu gaļas
  • 10 g sviesta
  • 15 g mārutku
  • Sāls, pipari
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopu filejas resno galu sagriež 1,5-2cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus, liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnu, lai bifšteka vidū paliktu sārts (ja vēlas , var cept arī, līdz tas gatavs). Pēc cepšanas grezno ar sakasītiem mārrutkiem, zaļumiem. pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dārzājiem...
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas