1. Garneles atkausē un noloba. Čaulas rūpīgi noskalo aukstā īdenī. Labi notecina. Katliņā izkausē taukvielas. Pievieno garneļu čaulas un uz lēnas uguns nedaudz apviļā karstajos taukos. Dārzeņos noskalo un sagriež gabaliņos. Dilles un dārzeņus peiliek garneļu čaulām. Uzsijā miltus. Nepārtraukti maisot, pievieno ūdeni un buljona kubiņus. Vāra 15-20 minūtes.
2. Buljonu izkaiš. Traukā sakuļ saldo krējumu ar olas dzeltenumiem. Buljonu, nepārtraukti putojot, pievieno krējumu un olu kultnim. Zupu lej atpakaļ katliņā. Karsē uz lēnas uguns, līdz tā kļūst tumīga.
3. UZMANĪBU!!!
4. Zupu nedrīks vārīt.
5. Zupas šķīvjos liek nolobītas garneles un sasmalcinātas dilles. Virsū lej krēmzupu un pasniedz galdā.