Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Garneles ar ķiplokiem un čili

Garneles ar ķiplokiem un čili

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g nelobītu garneļu
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 1 neliels sarkanais čili
  • 50 g olīveļļas
  • 1 šķipsniņas kajēna piparu
  • Nedaudz koriandra
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Saldētas garneles atkausē. Vajadzības gadījumā notecina uz saimniecības papīra.
  2. Kiplokus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Čili sagriež plānos gredzenos, izņem sēkliņas.
  3. Pannā sakarsētā eļļā apcep ķiplokus un čili pipara gabaliņus. Uzkaisa kajēnas piparus. Izejvielas nedrīkst apbrūnināt. Līdz šai gatavības pakāpei ēdienu var sagatavot pat krietnu laiku pirms ciemiņu ierašanās.
  4. Kad viss sasutināts, pievieno garneles un cep gatavas. Pasniedz dekorējot ar svaigiem pētersīļiem. Bauda ar svaigu maizi un labu baltvīnu.

    Labu apetīi!
    Kad viss sasutināts, pievieno garneles un cep gatavas. Pasni...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu, ābolu un sakņu salāti

Puravu, ābolu un sakņu salāti

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas