Sākums > Receptes > Uzkodas

Garneles ar ķiplokiem un čili

2006. gada 8. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
25 min
1. Saldētas garneles atkausē. Vajadzības gadījumā notecina uz saimniecības papīra.
2. Kiplokus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Čili sagriež plānos gredzenos, izņem sēkliņas.
3. Pannā sakarsētā eļļā apcep ķiplokus un čili pipara gabaliņus. Uzkaisa kajēnas piparus. Izejvielas nedrīkst apbrūnināt. Līdz šai gatavības pakāpei ēdienu var sagatavot pat krietnu laiku pirms ciemiņu ierašanās.
4. Kad viss sasutināts, pievieno garneles un cep gatavas. Pasniedz dekorējot ar svaigiem pētersīļiem. Bauda ar svaigu maizi un labu baltvīnu.

Labu apetīi!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu