Šokolādes torte ar riekstiem

Sastāvdaļas

  • 200 g cepumu
  • ½ glāzes piena vai atdzisuša kakao
  • 100 g sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • ½ glāzes pūdercukura
  • 2 ēdamkarotes kakao vai sarīvētās šokolādes
  • Sasmalcināti rieksti un šokolāde

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepumus apmērcē pienā vai kakao un saliek trīs kārtās traukā. Starp cepumiem liek krēmu, ar krēmu noziež arī tortes sānus un virsu. Tad virsu apkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un sarīvētu šokolādi. gatavojot krēmu, gļodā ar koka karoti saputo sviestu, pievieno olas dzeltenumu, pūdercukuru un kakao vai sarīvētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi