Ugunīgās garneles

Sastāvdaļas

  • 2 kg nelobītu lielo garneļu
  • 5 sīpoli
  • 1 liels citrons
  • Pētersiļi
  • Marināde
  • 0.5 l olīveļļas
  • 3 tējk. karija
  • 3 cm mārrutka gabaliņš
  • 3 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1 min.
  1. eļļā iemaisa kariju,smalkās skaidiņās ierīvē mārrutku,pievieno saberztas ķiploka daiviņas.ļauj ievilkties,kamēr loba garneles.liek garneles stikla bļodā,apslaka ar citrona sulu.starp garnelēm iekaisa sagrieztus sīpolus.pirms lej marinādi,to pagaršo,ja liekas ka tā asa pielej olīveļļu.uzlej marinādi un noliek uz nakti ledusskapī.pirms pasniegšanas rotā ar pētersiļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi