Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Sāļā anšovu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 25 g rauga
  • 100 g siltā ūdens
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 1 ēdamk. eļļas
  • 200 g kviešu miltu
  • Pildījumam
  • 3 sīpoli
  • 1 ēdamk. olīveļļas
  • 125 g anšovu vai ķilavu fileju
  • 1 /2 tējk. melno piparu
  • 1 /2 dzeltenās paprikas
  • 1 /2 sarkanās paprikas
  • 15 melnās olīvas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Raugu izšķīdina bļodā nelielā daudzumā ūdens, pēc tam pielej atlikušo ūdeni, pievieno sāli, eļļu un tik daudz miltu, lai mīkla būtu stingra un elastīga. Apsedz un raudzē 30 minūtes. Pa to laiku gatavo pildījumu: sīpolus nomizo, sagriež šķēlītēs un apbrūnina eļļā. Pievieno notecinātus anšovus, pārkaisa ar melnajiem pipariem. Paprikas sagriež strēmelēs. No mīklas izveltnē apmēram 30 cm lielu ripu. Plāti pārklāj ar cepamo papīru un virsū liek mīklas ripu. Mīklu noklāj ar sīpolu maisījumu. No paprikas strēmelēm izveido rūtiņas un katrai vidū liek olīvu. Cep krāsns apakšējā daļā 200 C 20-25 minūtes. Kūku sagriež siltu un pasniedz vakariņās vai pie dzērieniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas