Dakāra

Sastāvdaļas

  • 800 gr tomātu
  • 300 gr kazas siera
  • 1 sīpols
  • 1 saišķis bazilika
  • 3 ēd. karotes baltvīna etiķa
  • 6 ēd. karotes olīveļļas
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Sāls šķipsna melno piparu,drusku cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. tomātus sagriež daiviņās,sasmalcina baziliku,pārkaisa tomātiem.etiķi sajauc ar olīveļļu,sasmalcinātiem ķiplokiem,cukuru.sāli.pipariem.tomātus liek kārtām ar kazas sieru,pārlejot ar sagatavoto marinādi.rotā ar ripiņas sagrieztu sīpolu un baziliku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi