Portugāļu jūrnieku mērce

Sastāvdaļas

  • 200 gr tomātu mērces
  • 2 sīpoli
  • 100 gr šampinjonu
  • 100 gr sarkanvīna(Merlot)
  • 10 ķilavas
  • 2 ēd.karotes sviesta
  • 2 ēd.karotes margarīna
  • Malti čili pipari pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagrieztus sīpolus apcep margarīnā,pievieno tomātu mērci,vāra 10 min. Pirms gatavības pievieno sīki sagrieztus šampinjonus un vīnu.Noņem no uguns,iemaisa sviestu kopā ar sakapātām ķilavām.Pievieno čili pēc garšas.Vislabāk garšo pie zivs ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi