Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Satē-grillgaļa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g mīkstas jēra vai liellopa gaļas
  • Marināde
  • 2 ēd.k. sojas mērces
  • 2 ēd.k. eļļas un 2 ēd.k. ūdens
  • ½ tējk. baltvīna etiķa
  • ¼ tējk. balto piparu
  • ¼ tējk. ķiploku
  • ¼ tējk. sāls
  • Mērce
  • 3 ēd.k. sojas mērces
  • 1 ēd.k. citrona sulas
  • 1 tējk. čili pulvera
  • ½ sarkanas paprikas
  • ½ zaļas paprikas
  • 1 mazs sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un liek dziļā traukā.
  2. Sajauc marenādes sastāvdaļas un pārlej gaļai.
  3. Atstāj uz stundu.
  4. Izņemj gaļu no marināde un gatavo mērci.
  5. Marinādei pievieno mērces sastāvdaļas.
  6. Sasprauž uz iesmiņiem un cepj 6-7 min. uz kvēlojošām oglēm.
  7. Tad liek traukā un pārlej ar mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas