Kartupeļu un pupiņu veltnīši

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes vārītu balto pupiņu
  • 1 glāze vārītu kartupeļu masas
  • 1 ola
  • Pētersīļi
  • Majorāns vai timiāns
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupiņas samaļ, samaisa ar kartupeļiem, olu dzeltenumu, sakapātiem garšaugiem, pieliek sāli. No masas izveido veltnīšus, tos apviļā pussakultā, ar ūdeni nedaudz atšķaidītā olas baltumā, pēc tam rīvmaizē. Veltnīšus liek dziļā sakarsētā tauku peldē un vāra dzeltenus. Pasniedz ar salātu piedevu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi