Saldās kartupeļu šķēlītes

Sastāvdaļas

  • 5 kartupeļi
  • 1 glāze miltu
  • 2 olas
  • 1 glāze piena
  • Sāls, cukurs
  • Tauki vai eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā iesijā miltus, pakāpeniski iemaisa pusi piena, olu dzeltenumus, sāli, cukuru. Mīklu labi izkuļ, lai nebūtu kunkuļu, pielej pārējo pienu un iecilā stingri saputotu olu baltumus. Notīrītus, šķēlēs sagrieztus kartupeļus iemērc mīklā, pēc tam liek dziļā sakarsētu tauku peldē un izcep spilgti dzeltenas. Šķēles izņem ar putukaroti vai dakšiņu, liek uz sieta, lai notecētu tauki. Apkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi