Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize "trauslais abolu pirags"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250gr.sviesta vai margarina
  • 3glazes miltu
  • 4 olas
  • 2pac.vanilijas cukura
  • 1.5 tej.karotes cepama pulvera
  • 1.5kg. abolu(var likt ari mazak)
  • cukurs
  • kanels
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltus iztrit ar margarinu,iejaukt cepamo pulveri,1 pac.vanilijas cukuru un olas dzeltenumus.
  2. Milku labi izmicit un uz 30 min, ielikt leduskapi.
  3. Abolus nomizot,sarivet un labi sajaukt ar 1pacinu vanilijas cukuru,kaneli+cukuru.
  4. ¾ miklas iklat uz ar taukiem ieziestas plats,salikt uz virsu aboulu masu,saklapetus obas baltumus un atlikuso miklu uzrivat uz virsu(ka butu vieglak rivet uz kadu stundu ielikt saldetava ka sasaltu)
  5. Piragu cept 200-220 gradu cepeskrasni.
  6. Uz virsu apkaisit ar cukura pulveri.
  7. Lai labi garso!!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas