Ķiršu zupa ar rīsiem

Sastāvdaļas

  • 300 gr.svaigu vai atlaidinātu ķiršu
  • Paciņa rīsu ((4-5) gk.)
  • 150 gr. cukura
  • 4 glāzes ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiršus nomazgājam, pusi no to daudzuma iztīram no kauliņiem, pārējos saberžam masā, aplejam ar ūdeni un uz mazas uguns pavāram apmēram 10 minūtes. Tad masu izberžam caur sietu, tai pieliekam cukuru un iepriekš novārītos rīsus un ķiršus , kurus atbrīvojām no kauliņiem un vēlreiz uzvāram.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi