Ar siļķi medū pildīti tomāti

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma tomāti
  • 2 ēdamkarotes biezpiena
  • 1 ēdamkarote jogurta
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • ½ sālītas siļķes filejas
  • 50 g ūdens
  • ½ tējkarotes citronskābes
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 lauru lapa
  • 5 smaržīgie pipari
  • 2 krustnagliņas
  • 1 ēdamkarote medus

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķes fileju mērcē aukstā ūdenī. Pagatavo marinādi: verdošam ūdenim pievieno lauru lapu, piparus, krustnagliņas, cukuru un pavāra 2 minūtes.
  2. Siļķes fileju sagriež gabaliņos, kārto traukā, pārlej ar marinādi un liek uz dienu ledusskapī. Stundu pirms tomātu pildīšanas siļķes gabaliņus izņem no marinādes un pārlej ar medu.
  3. Tomātiem nogriež galu, izņem mīkstumu, sasmalcina un labi sajauc ar biezpienu, jogurtu un majonēzi. Masu pilda tomātos. Virsū liek siļķes gabaliņus.
  4. (C)
  5. http://www.edzivis.lv/

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti