Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Ar siļķi medū pildīti tomāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma tomāti
  • 2 ēdamkarotes biezpiena
  • 1 ēdamkarote jogurta
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • ½ sālītas siļķes filejas
  • 50 g ūdens
  • ½ tējkarotes citronskābes
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 lauru lapa
  • 5 smaržīgie pipari
  • 2 krustnagliņas
  • 1 ēdamkarote medus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķes fileju mērcē aukstā ūdenī. Pagatavo marinādi: verdošam ūdenim pievieno lauru lapu, piparus, krustnagliņas, cukuru un pavāra 2 minūtes.
  2. Siļķes fileju sagriež gabaliņos, kārto traukā, pārlej ar marinādi un liek uz dienu ledusskapī. Stundu pirms tomātu pildīšanas siļķes gabaliņus izņem no marinādes un pārlej ar medu.
  3. Tomātiem nogriež galu, izņem mīkstumu, sasmalcina un labi sajauc ar biezpienu, jogurtu un majonēzi. Masu pilda tomātos. Virsū liek siļķes gabaliņus.
  4. (C)
  5. http://www.edzivis.lv/
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas