Sākums > Receptes > Salāti

Ar siļķi medū pildīti tomāti

2006. gada 3. janvāris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
1 min
1. Siļķes fileju mērcē aukstā ūdenī. Pagatavo marinādi: verdošam ūdenim pievieno lauru lapu, piparus, krustnagliņas, cukuru un pavāra 2 minūtes.
2. Siļķes fileju sagriež gabaliņos, kārto traukā, pārlej ar marinādi un liek uz dienu ledusskapī. Stundu pirms tomātu pildīšanas siļķes gabaliņus izņem no marinādes un pārlej ar medu.
3. Tomātiem nogriež galu, izņem mīkstumu, sasmalcina un labi sajauc ar biezpienu, jogurtu un majonēzi. Masu pilda tomātos. Virsū liek siļķes gabaliņus.
4. (C)
5. http://www.edzivis.lv/
Uz augšu