1. Miltus ieber cepamā traukā, vidū iespiež iedobi, ielej ūdeni un kopā ar nedaudz sāls un miltiem sajauc putriņā. Virsū uzliek sviestu un visu samīca vienmērīgā mīklā, atstāj uz 30-40 minūtēm. Mīklu izrullē, ieliek ieziestā tortes veidnē ar noņemamu sānu daļu (24 cm diametrā) un izveido 2-3 cm augstu malu. Mīklas pamatni apkaisa ar kviešu miltiem.
2. Gaļu un sieru sagriež mazos kubiņos. Krējumu sakuļ ar olām, iejauc kubiņus, pētersīļus un papriku. Gaļas-olu masu uzliek uz mīklas pamata un izlīdzina ar mīklas lāpstiņu. Torti cep 35-45 minūtes 210-220 C un pasniedz karstu. Vakariņās lielākoties klāt pasniedz svaigus galviņsalātus pikantā zaļumu marinādē.