Tējas rauši

Sastāvdaļas

  • 4 ½ dl kviešu miltu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • ¾ dl cukura
  • 75 g sviesta vai margarīna
  • 2 dl piena

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa miltus ar cepamo pulveri un cukuru. Pievieno ar pirkstiem sadrupinātu taukvielu. Pielej mīklai pienu. Rūpīgi samīca un liek uz miltiem nokaisīta galda. Sadala mīklu četrās daļās. No tām uz cepamā papīra veido raušus. Cep 10-12 minūtes 200 grādos.
  2. Pasniedz siltus ar saldu ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi