Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinēta zivs majonēzes uzlējumā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg saldētu zivju ( skumbrijas vai siļķes)
  • Marinādei
  • 1 l ūdens
  • 300 g sāls (var mazāk)
  • Ēdamk. cukura
  • Majonēzes maisījumam
  • 250 majonēze
  • 50 ml etiķa
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

127 min.
  1. Zivīm noņem ādu un atbrīvo no asakām. Fileju sagriež gabaliņos, pārlej ar marinādi un atstāj 6 stundas. Kad zivs būs iemarinējusies, marinādi nolej un pārlej ar majonēzes maisījumu. Pēc dažām stundām zivs gatava.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas