Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pildījumam
  • 2 burciņas majonēzes
  • 4 vārītas olas
  • 2 bundžas zivju, konservu eļļā
  • 100 g cietā siera
  • Zaļie lociņi
  • Mīklai
  • 200 g margarīna
  • 1 ēdamk. krējuma
  • 3 ēdamk. miltu
  • 1 tējk. ar etiķi dzēstas sodas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Mīklai no visiem komponentiem samīca mīklu, sadala 5 daļās, katru izveltnē plānā kārtā. Cep cepeškrāsnī. Pirmo kārtu pārziež ar majonēzi, pārber ar pusi sakapātu olu, lociņiem, apsedz ar otru plāksni, pārziež ar majonēzi, liek virsū vienas konservu kārbas saturu, saspaidot ar dakšiņu. Trešo apsmērē ar majonēzi - olas, lociņi, ceturto - majonēze, konservi, piekto pārziež ar majonēzi, pārber ar sarīvētu sieru, lociņiem.

Deserti

Jaunākās receptes