Īru bernēzes mērce

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamkarotes etiķa
  • 1 ēdamkarote smalki sagrieztu sīpolu
  • 4 sasmalcināti melno piparu graudi
  • 2 ēdamkarotes baltvīna
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • Garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Etiķim pieber sasmalcinātus piparus, sīpolus un vāra 15 minūtes, atdzesē, pielej vīnu un iecilā olu dzeltenumus. Mērci liek tvaika peldē un kuļ līdz iegūst biezu masu. Pakāpeniski pieliek sviestu, pieber garšvielas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi