Norfolkas pudiņš

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 3 glāzes piena
  • 120 g miltu
  • 2 olas
  • ½ tējkarotes sāls
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Pildījumam
  • 500 g vārītu ābolu
  • 60 g cukura
  • 30 g sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltos ieber sāli, pamazām ielej pienu, iecilā olas un eļļu. Mīklai ļauj pastāvēt 1 stundu. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež šķēlītēs. Sviestu izkausē ne visai dziļā formā, ieliek tajā ābolus, pārkaisa ar cukuru un virsū uzlej mīklu. Ieliek cepeškrāsnī un diezgan lielā karstumā cep 20-30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi