Kaperu mērce

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 1 glāze piena
  • 1 glāze buljona
  • 1 ēdamkarote kaperu
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 tējkarote etiķa

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatvao mērci no sviesta, miltiem un ļoti karsta ar pienu sajaukta buljona. Vāra 3 minūte, nepārtaukti maisot.Pieber pēc garšas sāli un piparus. Pirms pasniegšanas pieliek kaperus un pielej etiķi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi