Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Franču salāti ar auzu pārslām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamk. auzu pārslu
  • 6 ēdamk. auksts vārīts ūdens
  • 3 ēdamk. vārīta piena
  • 1 tējk. medus vai cukura
  • 1 sarīvēts ābols
  • 1 citrons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. 2 ēdamk. auzu pārslu aplej ar 6 ēdamk. auksta vārīta ūdens un atstāj uz stundu. Pēc tam pievieno 3 ēdamk. vārīta piena, 1 tējk. medus vai cukura, sarīvētu lielu ābolu un viena citrona sulu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas