Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Mandeļu rausīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 dl kviešu miltu
  • 1 ½ dl cukura
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 6 mandeles vai 2 pilieni rūgto mandeļu eļļas
  • 125 g sviesta vai margarīna
  • 1 ola
  • 1 ½ dl piena
  • Pārsmērēšanai
  • Ola, graudains cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa miltus ar cukuru, cepamo pulveri un samaltām mandelēm vai mandeļu eļļu. Uzliek taukvielas piciņas un sadrupina mīklu ar pirkstiem. Pievieno pienu, viegli sakultu olu un ātri samīca gludu mīklu. Liek mīklu uz miltiem nokaisīta galda un izveido divus 40-50 cm stienīšus. Sagriež katru 10 vienādos gabalos, liek plātī uz cepamā papīra un pārsmērē ar sakultu olu. Rausīšiem uzkaisa graudaino cukuru un cep 10-12 minūtes 225 grādos.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas