Poļu magoņu pudiņš

Sastāvdaļas

  • 250 g magoņu
  • ¼ l saldināta piena
  • 50 g rozīņu
  • 15 g cukātu
  • 50 g riekstu
  • ½ glāzītes ruma
  • Baltmaizes šķēlītes vai sausiņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Magones pārlej ar verdošu pienu, līdz rodas lipīga masa. Mīklai pievieno rozīnes,riekstus, sasmalcinātaus cukātus un glāzīti ruma. Stikla traukā liek iepriekš karstā saldā pienā izmērcētas baltmaizes šķēlītes vai sausiņus. Tiem virsū kārto magoņu masu, atkal sausiņu vai maizes kārtu, utt. Pēdējai jābūt magoņu kārtai. Ēdienu noliek aukstā vietā uz 4-5 stundām sastingt. Pirms pasniegšanas garnē ar mandeļu pusītēm un šokolādes gabaliņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi