Arisdorfas lotosa lapiņas

Sastāvdaļas

  • 500 gmiltu
  • 350 g cukura
  • 250 g margaīna
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote sodas
  • 2 olas
  • 250 g notīrītu saldo mandeļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru. Mandeles mazliet apbrūnina un samaļ, sajauc ar cukuru un sviestu, pēc tam ar miltiem un sodu, ātri samīca mīklu, izrullē 3-4mm biezu plāksni, satin ruletē un noliek uz 1-2 stundām aukstumā. Pēc tam izņem, griež plānās šķēlītēs un cep uz mazas liesmiņas cepeškrāsnī 5-8 minūtes. Katru cepumiņu grezno ar izkausētas šokolādes pilieniņu vai marmelādes gabaliņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi