Bāzeliešu brunslijs

Sastāvdaļas

  • 450 g pūdercukura
  • 500 g mandeļu
  • 100 g rūgtās šokolādes
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 ēdamkarote ķiršu liķiera
  • 4 olu baltumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Mandeles notīra, sarīvē kopā ar šokolādi. Olu baltumus saputo ar cukuru stingrās putās, pielej liķieri, beigās pakāpeniski mazām porcijām pieber šokolādi, kanēli un mandeles. Samīca mīklu, izveltnē, spiež figūriņas un cep uz mazas liesmiņas dzeltenus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi