Rīgas sausiņi

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 10 olbaltumi
  • 100 g sviesta
  • 300 g cukura
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Olbaltumus saputo un viegli samaisa ar cukuru, miltiem un kausētu sviestu. Cep sagatavotā formā un izceptu atstāj līdz nākošai dienai. Tad plāni sagriež, liek uz sausas plāts un vieglā siltumā cep gaiši dzeltenus. Vēl karstus pārkaisa ar vaniļas cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi