Ķeizara omlete

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1 /8 l piena
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 tējkarote rozīņu
  • ½ tējkarotes kanēļa
  • Pudercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienu, olas, cukuru un miltus labi sajauc. Uz pannas izkausē sviestu un uzmanīgi uzlej sagatavoto maisījumu. Kad omletes viena puse apcepusies, pievieno rozīnes un kanēli, tad apgriež ar divām lāpstiņām un cep tik ilgi, līdz omlete kļūst kraukšķīga. Pārkaisa ar pūdercukuru un tūlīt pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi