Siļķe saldskābā mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 siļķes
  • 2 krūzīte vīna etiķa
  • 250 g pūdercukura
  • 2 sīpoli
  • 1 gabaliņš mārrutka saknes
  • 1 tējkarote sinepju graudiņu
  • ½ lauru lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķes notīra pārgriež uz pusēm, novelk ādu. No vīna etiķa, sasmalcinātas mārrutka saknes, cukura, sīpolu ripiņām, sinepju graudiņiem un lauru lapas pagatavo marinādi. Siļķi sagriež 2-3 cm lielos gabaliņos, pārlej ar marinādi un atstāj ievilkties 2 dienas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi