Zviedru bifšteks

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 100 g vārītu kartupeļu
  • 100 g marinētu biešu
  • 2 ēdamkarotes sakapātu sīpolu
  • 2 ēdamkarotes kaperu vai sakapātu marinēto gurķu
  • 2 olas
  • Sāls
  • Sarkanie maltie pipari
  • Sinepes
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus sagriež kubiņos un sajauc ar pārējiem produktiem. No maisījuma veido 1,5 cm biezus bifštekus, apcep karstā eļļā brūnus un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi