Ceptas siļķes dāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 8 siļķes
  • 75 g speķa
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes
  • Etiķis
  • Sinepes
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķes iztīra, pārgriež uz pusēm un izmērcē. Nosusina, aprasina ar etiķi, apziež no abām pusēm ar sinepēm. Vispirms apvīļā miltos, tad rīvmaizē. Speķi sagriež kubiņos un izkausē. Izkausētajos taukos apcep siļķes no abām pusēm brūnas. Pasniedz ar kartupeļu biezputru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi